Skapa en bättre hemmamiljö

Vi blir ständigt överösta av inredningstips och bostadsannonser. Antingen ska du förbättra stilen i ditt hem eller så ska du skaffa ett nytt hem. Vi fokuserar mycket på hälsa och populär neurodesign sägs förbättra ditt mående på flera nivåer. Vad många glömmer är att inomhusmiljö är så mycket mer än ljus och färger. Luften vi andas och sängen vi sover i påverkar direkt vår hälsa. Dessutom påverkar de hälsan både på kort och lång sikt.

Det finns produkter som förbättrar luften i hemmet

Idag när allergier och autoimmuna sjukdomar blir allt vanligare, ska du ställa höga krav på din hemmamiljö. Det är här du tillbringar mest tid, alltså är det den här miljön som påverkar dig mest. Astma- och allergilinjen menar till och med att luften i hemmet är den smutsigaste. Det finns alltså många anledningar till att verkligen satsa på produkter som förbättrar luften innan du köper nya soffkuddar.

Lyckligtvis är miljön i hemmet lätt att förbättra. Det finns enkla tester för hemmabruk som hjälper dig att se vad du kan och behöver förbättra. Lika lätt är det att vid behov byta ut de mest skadliga möblerna till hälsovänliga alternativ. Handla det som du har behov av och upptäck hur mycket bättre du kan må. Sedan kan du köpa nya soffkuddar också.

About the author: admin